Toimintasuunnitelmaan 2018 kirjatutut  tapahtumat:

Ipanapäivä, perhekahviloiden kevätretki, koulutulokkaiden juhla, kirkonympärijuoksu, joulukuusinäyttely, enkelikirkko, 4 kirpputoria(joista 1-2 kirpparia Forssassa), ja mahdollisesti jokin retki.

Erilaisiin tapahtumiin saamme kutsuja vuoden mittaan ja osallistumme niihin voimavarojemme mukaan.

Lisätietoja voi tapahtumista kysellä (ja ehdottaa omia ideoita) forssa.mll@gmail.com tai 044-2570509

Tulevia tapahtumia perhekahviloissa ja muita tapahtumia:

• Olemme mukana järjestämässä seutukunnallista retkea Korkeasaareen Helatorstaina.
  • Toukokuussa järjestetään koko perheen toiminnallinen ipanapäivä.
  • Perhekahvilat järjestävät yhteisen kevätretken.
  • Keväällä ja syksyllä järjestetään kirppis.
  • Syksyllä järjestetään yhteistyössä seurakunnan kanssa koulutulokkaiden juhla.
  • Seurakunnan ja Forssan Salaman kanssa järjestämme syksyllä myös kirkonympärijuoksut.
  • Lokakuussa osallistumme voimavarojemme mukaan lapsiperhelauantaihin.
  • Viattomien lasten päivänä enkelikirkko.
  • Erilaisiin tapahtumiin saamme vuoden mittaan kutsuja ja niihin osallistumme voimavarojen mukaan.
  • Osallistumme yhteistyössä koulujen päätöstapahtumaan jäähallilla.
  • Mahdollisuuksien mukaan yhteistyötä seutukunnallisesti alueiden muiden yhdistysten kanssa.