Liity Jäseneksi

MLL:n Forssan yhdistyksen jäseneksi voi liittyä helpoiten netin kautta täytettävällä lomakkeella. Jäseneksi voi liittyä myös perhekahviloissa sekä tapahtumissa.

Jäsenmaksu on keskimäärin 25 euroa vuodessa ja sillä saat Lapsemme-lehden sekä useita paikallisia ja valtakunnallisia etuuksia. Myös paikallisyhdistyksen järjestämät retket ovat usein edullisempia jäsenille.

Lisätietoa MLL:n jäsenyydestä saa liiton omilta internetsivuilta sekä Forssan yhdistyksen jäsenvastaavalta.

JÄSENEDUT 2021

Jäsenedut vuodelle 2021 saat jäsenkorttia näyttämällä.

Jäsenedut ovat nyt seutukunnallisia eli Forssan, Tammelan, Jokioisten, Ypäjän ja Humppilan paikallisyhdistyksillä on yhteiset jäsenedut.

Jäsenedut vielä päivittyvät.

Forssan yhdistyksen jäsenkortilla saatavat paikalliset jäsenedut 03/2022 saakka:

Forssa

Forssan Kirkassilmä lasten ja aikuisten aurinkolasit -30%

Kello-Nyström -15% varastotuotteista, alennus ovh-hinnasta. Ei työsuoritukset, tuoterajoituksia.

Parturi-kampaamo Forssan Helmi -10 % kaikki työt

Parturi-kampaamo Tyykikylän Doris 15 € alle 7-vuotiaiden hiusten leikkuu (norm. 20e)

Pikku Pistrina -10 % tilauskakuista

Studio Kati Länsikylä lapsikuvauksiin 1kpl 14x18 tai 15x20 kuva (valinnan mukaan)

Vesihelmi 7€ aikuinen, 5€ lapsi ja 20€ perhe (2+2)

Eerikkilän Urheiluopisto Majoitukseen aluepassi veloituksetta sekä päiväkävijöille aikuisten aluepassi 20€ (norm. 30€) ja lapsille 15€ (norm. 20€)

Wellness.by Jenny Koti/ulkotreeniohjelma + opastus -10%

BellaHelmi palveluista ja tuotteista  -10% alennus. Alennusta ei voi yhdistää tarjouksiin, eikä lahjakortteihin.

Piipputerassi kahvi/tee ja kotijäätelöpallo 3€. Lapsille jäätelö 2€.

Muista myös valtakunnalliset jäsenedut!