Liity Jäseneksi

MLL:n Forssan yhdistyksen jäseneksi voi liittyä helpoiten netin kautta täytettävällä lomakkeella. Jäseneksi voi liittyä myös perhekahviloissa sekä tapahtumissa.

Jäsenmaksu on keskimäärin 25 euroa vuodessa ja sillä saat Lapsemme-lehden sekä useita paikallisia ja valtakunnallisia etuuksia. Myös paikallisyhdistyksen järjestämät retket ovat usein edullisempia jäsenille.

Lisätietoa MLL:n jäsenyydestä saa liiton omilta internetsivuilta sekä Forssan yhdistyksen jäsenvastaavalta.

JÄSENEDUT 2020

Jäsenedut vuodelle 2020 saat jäsenkorttia näyttämällä.

Jäsenedut ovat nyt seutukunnallisia eli Forssan, Tammelan, Jokioisten, Ypäjän ja Humppilan paikallisyhdistyksillä on yhteiset jäsenedut.

Jäsenedut vielä päivittyvät.

Forssan yhdistyksen jäsenkortilla saatavat paikalliset jäsenedut 03/2021 saakka:

Forssa

Forssan Kirkassilmä lasten ja aikuisten aurinkolasit -30%

Kello-Nyström -15% varastotuotteista, alennus ovh-hinnasta. Ei työsuoritukset, tuoterajoituksia.

Kukkakauppa ja Sisustusliike Satulinna -10% alennus

Parturi-kampaamo Forssan Helmi -10 % kaikki työt

Parturi-kampaamo Tyykikylän Doris 15 € alle 10-vuotiaiden hiusten leikkuu (norm. 18-25e)

Piipputerassi kahvi/tee ja kotijäätelöpallo 3€, lapsille pelkkä jäätelö 2€

Pikku Pistrina -10 % tilauskakuista

Studio Kati Länsikylä lapsikuvauksiin 1kpl 14x18 tai 15x20 kuva (valinnan mukaan)

Vesihelmi 7€ aikuinen, 5€ lapsi ja 20€ perhe (2+2)

Muista myös valtakunnalliset jäsenedut!