Liity Jäseneksi

MLL:n Forssan yhdistyksen jäseneksi voi liittyä helpoiten netin kautta täytettävällä lomakkeella. Jäseneksi voi liittyä myös perhekahviloissa sekä tapahtumissa.

Jäsenmaksu on keskimäärin 25 euroa vuodessa ja sillä saat Lapsemme-lehden sekä useita paikallisia ja valtakunnallisia etuuksia. Myös paikallisyhdistyksen järjestämät retket ovat usein edullisempia jäsenille.

Lisätietoa MLL:n jäsenyydestä saa liiton omilta internetsivuilta sekä Forssan yhdistyksen jäsenvastaavalta.

Jäsenedut 2018

Päivitämme jäsenetuja vuodelle 2018. Alla on jo varmistuneet jäsenedut. Lista pitenee tammikuun aikana. Seuraa ilmoittelua. Jäsenedut ovat nyt seutukunnallisia eli Forssan, Tammelan, Jokioisten, Ypäjän ja Humppilan paikallisyhdistyksillä on yhteiset jäsenedut.

Forssan yhdistyksen jäsenkortilla saatavat paikalliset jäsenedut 2018:

Forssa

Antin Konditoria -10% käsityöläiskadulta

Forssan Kirkassilmä lasten ja aikuisten aurinkolasit -30%

Greenwhale, Forssan myymälä - 15 % normaalihintaiset tuotteet

Kello-Nyström -15% varastotuotteista, alennus ovh-hinnasta. Ei työsuoritukset, tuoterajoituksia.

Kutomon liikuntakeskus 10-korttiin yksi lisäkäynti

Parturi-kampaamo Forssan Helmi -10 % kaikki työt

Parturi-kampaamo Tyykikylän Doris 15 € alle 10-vuotiaiden hiusten leikkuu (norm. 18-25e)

Studio Kati Länsikylä lapsikuvauksiin 1 kpl 20x25cm kuva kaupan päälle (arvo 24€)

Vesihelmi 7€ aikuinen, 5€ lapsi ja 20€ perhe (2+2)

Jokioinen

Hius- ja ripsihuone Teresa -10% normaalihintaisista palveluista

Kauneushoitola Sofia tuotteista -5%

Kutistuspuoti normaalihintaisista pipoista -10% alennus, alennuskoodi verkkokauppaan "mlljokioinen"

Parturi-Kampaamo Riia lasten hiusleikkuu -10%, hiusten värjäys- ja leikkuupaketit -10%

Perinnehoitaja Antti Tenkanen -15% käsittelystä

Muista myös valtakunnalliset jäsenedut!